Pensionohet Mefail Sadiku, pas 25 viteve punë si drejtor i shtëpisë së Kulturës në Kamenicë

 Pensionohet Mefail Sadiku, pas 25 viteve punë si drejtor i shtëpisë së Kulturës në Kamenicë

Sadiku përmes rrjeteve sociale ka shkruar: Faleminderit shume te gjitheve, shoke, miq dhe familjar qe ishit prezent ne diten e ditelindjes sime njeherit dhe penzionimin tim pas 25 vite pune dhe perkushtim. U jam shume falenderues kolektivit te Shpise se Kultures dhe drejtorise se Kultures ne Kamenice per respektin qe me kane ofruar gjate gjithe ketyre viteve dhe me bene kete rrugetim me te lehte. Mbeteshi me shendet! / TvKamenica/

Të ngjajshme