Pensionohet Infermierja gjilanase Kadrije Osmani

 Pensionohet Infermierja gjilanase Kadrije Osmani

Sot, më datë: 25.01.2022 është pensionuar Infermierja Kadrije Osmani pasi ka arritur moshën e pensionimit.

Përmes një postimi në facebook njëra nga stafi i QKMF-së në Gjilan, është publikuar një fotografi duke festuar ditëlindjen dhe pensionimin e Infermieres Kadrije Osmani.

Infermierja Kadrije Osmani ka filluar punën me 28.07.1975 në Shtëpinë e Shëndetit në Gjilan, duke qenë gjenerata e para e infermierëve shqiptarë.

Infermierja Kadrije Osmani ka punuar në shërbimin e stomatologjisë plot 46 vite.

Pra, një jetë e tërë në shërbim të shëndetit qytetar, në shërbim të humaniteti e të mirësisë.

Me rastin e pensionimit stafi i QKMF-së ka uruar infermieren Osmani.

“Falemnderit infermiere Kadrije! Paç edhe po aq vite jetë sa vite punë që ke bërë, me shëndet e mirësi!”

Të ngjajshme