Pensionohet 𝐙𝐧𝐣. 𝐋𝐮𝐭𝐟𝐢𝐣𝐞 𝐈𝐥𝐢𝐣𝐚𝐳𝐢-Kryeinfermierja e Qendrës Kryesore së Mjekësisë Familjare

 Pensionohet 𝐙𝐧𝐣. 𝐋𝐮𝐭𝐟𝐢𝐣𝐞 𝐈𝐥𝐢𝐣𝐚𝐳𝐢-Kryeinfermierja e Qendrës Kryesore së Mjekësisë Familjare

Postimi i plotë në facebook nga Drejtoresha e DSHMS:

Drejtoresha e DSHMS-së znj. Aurorë Osmani, dhe Drejtoresha e QKMF-së znj. Arbenita Hajdari, uruan pensionimin zonjës Ilijazi, duke e falenderuar përzemërsisht për kontributin e saj, për më shumë se 43 vite në shëndetësinë primare.

Gjithashtu znj. Ilijazi pranoi mirënjohje falenderimi nga ana e institucioneve, për punën e bërë ndër vite, e përkushtimin e pashoq.

Fjalë miradie e përshëndetëse shprehën edhe kolegët, duke ndarë emocione e lavdata për punën e bashkëpunimin e saj!

Urime pensionimi ikonë e infermierisë Gjilanase ❤️!

Të ngjajshme