Pensionohen mësimdhënësit ???? ?????, ???????? ??????? ??? ???? ????????

 Pensionohen mësimdhënësit ???? ?????, ???????? ??????? ??? ???? ????????

Kryetari komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe drejtoresha për Arsim, Fatbardha Emini, me rastin e pensionimit të mësimdhënseve vitias, Ndue Demaj, Xhevrije Berisha dhe dhe Musa Kurteshi, kanë ndarë nga një mirënjohje për ta. Kryetari Haliti tha se komuna e Vitisë, ju është mirënjohës atyre për punën e madhe dhe kontributin e dhënë në arsim. ”Sot dua të ju falënderoj secilin prej jush për kontributin e çmuar të dhënë në arsim. Për këtë kontribut ju sigurisht se keni edhe vlerësimin më të lartë nga ish nxënsit tuaj të cilët do të ju jenë falendërues për punën që e keni bërë me plotë përkushtim” , u shpreh kryetari Haliti.

Të ngjajshme