Pajtim Bajrami, emblemë e kuzhinierëve të rinj në Anamoravë

 Pajtim Bajrami, emblemë e kuzhinierëve të rinj në Anamoravë

Ky është i riu nga Gjilani Pajtim Bajrami, i cili në moshën 17 vjeçare zgjodhi drejtimin e gastronomisë.

Pajtim Bajrami hapat e parë si kuzhinier i kishte marr në Gjilan, ndërsa tani ka rreth 15 vite përvojë pune në fushën e gastronomisë. Ai punoi dhe mësoi profesionin e kuzhinierit dhe më vonë me  shumë angazhime  dhe sakrificë arriti  të Certifikohet në Turqi nga Kuver Akademi, në vitin 2020.

Pajtimi gjithashtu ka qenë pjesëmarrës i disa garave  për kuzhinë, ku ka treguar një potencial të lartë në fushën e gastronomisë.

Ai tani është një kuzhinier i mirënjohur nga anamorava dhe më gjerë, tashmë është certifikuar si kuadër klasi për Ballkan.

Pajtimi si personalitet i fortë e njeri bujar ka fituar besimin e të gjithëve, ai tashmë ushtron detyrën e kryeshefit të kuzhinës në restorantin “Victoria Palace”, restorant ky i cili është më i vizituari në Kosovë./zerogjasht.com/

Të ngjajshme