Odesa Xhemajli, nga Departamenti i Historisë shpërblehet me mirënjohje si studente e dalluar

 Odesa Xhemajli, nga Departamenti i Historisë shpërblehet me mirënjohje si studente e dalluar

Sot, më 15 shkurt 2024, në ceremoninë e përvjetorit të 54-t të themelimit të Universitetit të Prishtinës, Odesa Xhemajli pranoi mirënjohje si studente e dalluar nga Rektori i universitetit, Prof. Dr. Qerim Qerimi.

Kjo mirënjohje e ndarë thekson arritjet

e shkëlqyera gjatë studimeve, punën dhe perkushtimin akademik të saj dhe stafit të departamentit.

Departmenti i Historisë, ka në gjirin e tij jo pak studentë të cilët me shumë zell e përkushtim po arrijnë rezultate cilësore në studim e shkencë, si brenda ashtu edhe jashtë vendit.

Krenar e të përkushtuar, rrugëtojmë bashkë drejt mirënjohjeve e rezultateve të reja shkencore.

Të ngjajshme