Oborri i Spitalit Regjional të Gjilanit bëhet me shenjëzim horizontal

 Oborri i Spitalit Regjional të Gjilanit bëhet me shenjëzim horizontal

Spitali Regjional i Gjilanit, ka njoftuar se brenda hapësirave është bërë shenjëzimi horizontal në bashkëpunim me vëllezërit Arton dhe Agron Bejta.

Spitali Regjional këtë e ka realizuar në bashkëpunim me vëllëzrit Arton dhe Agron Bejta.

Shkrimi i plotë në faqen e spialit Regjional të Gjilanit:

Vazhdon bashkëpunimi me Vllezrit Artan-Agron Bejta të cilët tash më e kanë dëshmuar punën e tyre me plot kreativet e përkushtim në SPGJ.

Puna e tyre vullnetare ka vetëm një qëllim që të ju lehtësojnë dhe shërbej sa më mirë qytetarëve-pacientëve, gadishmëria për punë vullnetare është vlerë e shoqërisë tonë.

Ky aktivitet është realizuar në bashkëpumin me shefin dhe stafin e shërbimit teknik në SPGJ.

Menaxhmenti i spitalit u falënderohet përzemërsisht të gjithë atyre që me punë e përkushtim në investime të tilla i kontribojnë ngritjes së cilësisë dhe sigurisë së shërbimeve, faleminderit për punën e bërë në ndihmë qytetarëve-pacientëve.

Të ngjajshme