Nushi, Kurtit: Fillimisht e merr 𝟭𝘀𝗵 dhe nuk e pranon, pastaj merr prap 1sh dhe gëzohesh

 Nushi, Kurtit: Fillimisht e merr 𝟭𝘀𝗵 dhe nuk e pranon, pastaj merr prap 1sh dhe gëzohesh

Anëtari i PSD-së, Nol Nushi, i cili në një shkrim ironizues në Facebook, tregoi se çka ndodhi me zotin Kurti përgjatë bisedimeve të fundit të tij me presidentin Vuçiq rreth çështjes së targave.

“Fillimisht e merr 1sh, e nuk e pranon. Mandej ta jepin edhe një mundësi. Ti prapë e merr 1sh, edhe gëzohesh.” – shkroi Nushi në Facebook.

Të ngjajshme