Numrin 20 në listën tonë fituese e mbanë një profesionist i zoti, e aktivist shembull, siç është Labinot Dermaku.

 Numrin 20 në listën tonë fituese e mbanë një profesionist i zoti, e aktivist shembull, siç është Labinot Dermaku.

Labinoti studimet Bachelor i ka përfunduar në drejtimin e Menaxhmentit dhe Informatikës në kuadër të Fakultetit Ekonomik, në Universitetin ”Kadri Zeka” në Gjilan. Aktualisht, ai është në përfundim të studimeve Master në programin E-Qeverisje.

Labi vjen nga fshati Shipashnicë e Epërme, ku edhe mbanë pozitën e kryetarit të pikës së Lëvizjes VETËVENDOSJE!. Si aktivist ka kontribuar në rritjen e Lëvizjes dhe nuk ka dyshim se edhe si anëtarë i Kuvendit Komunal do të kontribuojë në zhvillimin e komunës.

#BashkëQeverisim 144 ❤️VETËVENDOSJE!

Të ngjajshme