Nuk duhet të brengosemi për përafrimin e Serbisë me Amerikën

 Nuk duhet të brengosemi për përafrimin e Serbisë me Amerikën

Shkruan: Arben Dubova

Ne nuk duhet të brengosemi për përafrimin e Serbisë me perëndimin e në veçanti me Amerikën, përkundrazi.

Afërsia e saj me Amerikën dhe largimi nga Rusia, është mundësi e mirë për Kosovën.

Sa më afër që të jetë Serbia me Amerikën, aq më të mëdha janë mundësitë që Amerika të ndikojë te Serbia për ta njohur Kosovën, meqë qëndrimi amerikan tashmë është i njohur rreth kësaj çështje!

Kjo foto (Biden-Gjuriq) mund të jetë një shpresë se Amerika po e fut “nën kthetra” edhe Serbinë, të cilën, dorën në zemër, deri tani nuk e kishte. Urojmë që serbët, më në fund t’i dëgjojnë “miqtë” e tyre amerikanë dhe ta njohin Kosoven!

Të ngjajshme