Një person i vdekur në një ashensor të banesës në Gjilan

 Një person i vdekur në një ashensor të banesës në Gjilan

Një person është gjendur i vdekur në Gjilan. Personi i gjinisë mashkullore është gjendur në një ashensor të banesës.

Gazeta Enigma mëson ekskluzivisht se personi i cili është gjendur i vdekur është i moshës madhore dhe se ishte shpallur i humbur para disa ditëve.

Gjithashtu mësohet personi i vdekur ka pasur një shumë të konsiderueshme të parave në xhep.

Gazeta Enigma do t’ju mbaj të informuar për këtë rast.

/Gazeta Enigma/

Të ngjajshme