Në gjendje të mjerueshme lumi në Zhegër

 Në gjendje të mjerueshme lumi në Zhegër

Lumi në Zhegër, në gjendje të mjerueshme, reagon Isa Agushi

“Lumi i fshatit tim Zhegër është në këtë gjendje, sdi a kemi përfaqsues të fshatit, komunë, që ta pastroj kët lumë, edhe vetëdisimi i qytetarëve është i mangët,po i shoh disa në fshat kur ta kryjnë ndonji punë i postojnë menjiher dhe bëjnë lavdata,amo gjendjen e lumit kurr nuk e tregojnë,edhe pse kanalizimet e fshatit derdhen në lumë tani edhe mbeturinat i qesin.Duhet urgjentisht përfaqsusit e fshatit dhe komuna të ndërmarin inicijativen për pastrimin e lumit si dhe të rregullohet kanalizimi i fshatit që nuk e kemi që 25 vite”.

Të ngjajshme