Mjeku i QKUK-së kërkesë deputetëve: Tregoni atdhedashurinë, zbritni rrogat tuaja në 600 euro

 Mjeku i QKUK-së kërkesë deputetëve: Tregoni atdhedashurinë, zbritni rrogat tuaja në 600 euro

Kryetar i Shoqatës së Urologëve të Kosovës, Xhevdet Çuni është deklaruar rreth grevave të fundit që po mbahen nga sistemin shëndetësor në vend.

Ai përmes një postimi në Facebook, ka pyetur se “A do të ishte më mirë sikur deputetët, gjyqësori dhe shumë e shumë pozita të tjera në Kosovë ta tregojnë atdhedashurinë e tyre duke zbritur rrogat e tyre në sistemin publik në 600 euro, aq sa i merr një mjek me shkollim superior dhjetëra herë më të gjatë se sa ai i tyre”.

 Postim i plotë:

Dhune, viktima, ngatërresa familjare dhe prape Reciklim dhune…!

Mungesa e Programeve Edukative dhe Arsimore neper shkolla, ne programet televizive dhe ne familjet tona po e bejne Kosoven tone te brishte çdo dite e me shume Arene te gladiatoreve! Nuk ka asnje dite te vetme qe sallat operative emergjente ne QKUK nuk trajtojne rastet e tilla kur nuk kemi as kohen e nevojshme qe paraprakisht ti diagnostikojme si duhet por urgjent duhet t’i fusim ne salla operative se koha nuk pret! Shpenzojme materialet mjekesore te nevojshme per te semure te tjere qe presin zgjidhje operative, i dermojme kirurget kujdestar deri ne oret e mengjesit te dites se ardhshme, konsumojme rezervat e Transfuzionit dhe e demtojme akoma me shume edhe ashtu te dermuar Shendetesine kosovare!

Pas tere ketyre ngjarjeve tmerruese edhe per vete Gladiatoret e Athines, keta supernjerez i detyrojme te bejne Greve per te drejta bazike!

Athua a do te ishte me mire sikur Deputetet, Gjyqesori dhe shume e shume pozita te tjera ne Kosove ta tregojne atdhedashurine e tyre duke zbritur rrogat e tyre ne Sistemin publik ne 600 Euro aq sa i merr nje mjek me shkollim superior dhjetera here me te gjate se sa ai i tyre!

Atehere sigurisht se do te kishim Fonde per specializantet, pensionistet, artistet, arsimtaret, policine, Fsk ,OVL, te semuarit me nje fjale per te gjithe! Atehere besoj se te gjithe ne, Kosoven do ta kishim dashur me shume dhe njesoj!

Të ngjajshme