Mësoni 2 zgjidhje natyrale për të kuruar dhimbjen e dhëmbit

 Mësoni 2 zgjidhje natyrale për të kuruar dhimbjen e dhëmbit

Dhimbja e dhëmbit është padyshim një nga dhimbjet më të këqija që mund të ndjeni. Gjëja më e keqe është se mund të keni dhimbje gjatë natës dhe nuk mund të shkoni te dentisti. Sidoqoftë, ka disa zgjidhje natyrale të cilat funksionojnë.

Hudhër

Shtypni hudhrat dhe bëni një pastë. Vendoseni në dhëmbin që ju dhemb. Hudhra vepron si një ilaç për shkak të alicinës që përmban, e cila ka veti antibakteriale dhe neutralizon bakteret që shkaktojnë dhimbjen.

Bustina çaji të freskëta

Merrni një bustinë çaji të zi, dhe vendoseni te dhëmbi. Përbërësit që gjendet në çajin e zi konsiderohen shpëtimtarë për lehtësimin e dhimbjes së dhëmbit.

Të ngjajshme