Mërgimtarit i vjedhin ari nga valixhja në aeroportin e Prishtinës

 Mërgimtarit i vjedhin ari nga valixhja në aeroportin e Prishtinës

Një mërgimtari i janë vjedhur nga valixhja e tij sasi ari dhe dy orë dore në aeroportin e Prishtinës, bën të ditur policia në raportin 24 orësh.

Sipas policisë, mërgimtari këtë gjë e ka vërejtur pasi që ka arritur në shtetin e Zvicrës.

“ANP Adem Jashari, 07.01.2022 – 18:00. Ankuesi kosovar ka njoftuar se vëllai i tij kur ka arritur në shtetin e Zvicrës ka vërejtur se i janë vjedhur nga valixhja e tij sasi ari dhe dy orë dore”, thuhet në raport.

Të ngjajshme