Me Mirënjohje Haziri nderon personalitete e Gjilanit: Shemsedin Pirën, Mehmetali Behlulin, Alush Kadriun, Fatmir Shurdhanin, Tefik Mustafën, Pajazit Isufin, e Shoqatën Pogragja

 Me Mirënjohje Haziri nderon personalitete e Gjilanit: Shemsedin Pirën, Mehmetali Behlulin, Alush Kadriun, Fatmir Shurdhanin, Tefik Mustafën, Pajazit Isufin, e Shoqatën Pogragja

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nderuar sot me mirënjohje personalitete të ndryshme të cilët kanë bërë shumë për Gjilanin dhe Republikën.

Kreu i Gjilanit ka nderuar me mirënjohje Dr. Sc Shemsedin Pira, në nderim gatishmërisë dhe kurajos profesionale, e në veçanti për kontributin e tij në mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të individëve në misionin fisnik të avokatisë.

Dëshmori Mehmetali Behluli është nderuar me mirënjohje post-mortum, në nderim të kontributit të dhënë për kauzën kombëtare dhe sakrificën deri në flijim për lirinë e vendit.

Hafëz Alush Kadriu është nderuar e mirënjohje në nderim të kontributit të vazhdueshëm dhënë në të mirë të vendit, e ne veçanti për shërbim shembull gjatë kohës së okupimit.

Fatmir Shurdhani është nderuar me mirënjohje në nderim të angazhimit dhe kontributit të dhënë në organizimin dhe mbështetjen e Personave me Aftësi të Kufizuara.

Pajazit Isufi është nderuar me mirënjohje post-mortum, në nderim të kontributit të vazhdueshëm dhënë në dobi të komunitetit.

Tefik Mustafa është nderuar me mirënjohje post-mortum, në nderim të kontributit të dhënë për Liri, Pavarësi dhe Demokraci të vendit. Ndërkaq, kreu i Gjilanit, ka ndarë mirënjohje edhe për shoqatën Pogragja me seli në Zvicër, në nderim të kontributit të vazhdueshë dhënë në dobi të komunitetit.

Të ngjajshme