Lutfi Haziri nderon me mirënjohje prof. dr. Ahmet Maloku, për të arriturat në shkencën e sigurisë

 Lutfi Haziri nderon me mirënjohje prof. dr. Ahmet Maloku, për të arriturat në shkencën e sigurisë

Gjilan, 13 tetor 2021 – Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, ka nderuar me mirënjohje prof. Dr. Ahmet Malokun, për të arriturat në shkëncën e sigurisë.

Haziri e ka vlerësuar lartë Malokun për kontributin e vazhdueshëm në ngritjen e kuadrove të reja në fushën e sigurisë.

Kurse, prof. Dr. Ahmet Maloku ka falënderuar kryetarin Haziri për nderin që i është bërë me ndarjen e kësaj mirënjohje.

Ndryshe, Maloku ka të mbaruara dy doktorata në Bosnje dhe Hercegovinë, ndërkaq aktualisht është profesor në fushën penale në kolegjin UBT.

Të ngjajshme