Lutfi Haziri: Ekzekutivi i Gjilanit është mykyr në esencë sikur ambulanta në “Arbëri”

 Lutfi Haziri: Ekzekutivi i Gjilanit është mykyr në esencë sikur ambulanta në “Arbëri”

Mobilizim dhe angazhim i jashtëzakonshëm i strukturave të LDK-së dhe qytetarëve të Gjilanit, karshi një qeverie e cila po vazhdon të identifikohet si qeverisje e lloçit, mospunës, mosdijes dhe e mosinteresimit total për politikat zhvillimore. Diskriminimi ndaj qytetarëve është bërë kulturë e pushtetit që po administron me Gjilanin.

Dallimi mes LDK-së dhe këtyre që po administrojnë është si nata me ditën. Është e pafalshme se si e kanë degraduar investimin e qeverisë së Katarit në ambullantën e lagjes “Arbëria”, në të cilën marrin shërbime edhe disa fshatra përreth.

Myku që e ka kapluar këtë qendër shëndetësore, në esencë tregon se sa e mykur është qeverisja e udhëhequr nga VV. Gjilani meriton shumë më shumë dhe shumë më mirë!

Të ngjajshme