Logoped – Endrit Osmani / Kur duhet të vizitohemi tek Logopedi ?

 Logoped – Endrit Osmani / Kur duhet të vizitohemi tek Logopedi ?

Zakonisht fëmijët që shfaqin vështirësi në të folur, në komunikim, në lexim dhe shkrim.

Ai mund të tërheq vëmendje nëse shfaq:

– Probleme në rrjedhshmërinë e të folurit.

– Vështirësi në të gëlltitur.

– Shqetësime të zërit.

– Probleme në të folur

– Veshtirësi në lexim dhe shkrim.

Logopedi është profesionist i cili merret me parandalimin, zbulimin, diagnostifikimin dhe trajtimin e çrregullimeve të gjuhës, të folurit, zërit, gëlltitjes, leximit dhe shkrimit.

Këtu bëhet trajtimi tek :

Vështirësitë në të folur

Çrregullim të artikulimit të fjalëve ose shqiptimit

Çrregullime të zërit

Çrregullime të gëlltitjes

Belbëzimi

Terapi me fëmijët pas ” implantit koklear “

Vështirësi në shkrim , lexim dhe llogaritje

Qiellza e qarë

Çrregullime të komunikimit

Të folurit hundor

Vështirësit në koncentrim

Trajtim shtëpiak ; Rikthimin e aftësisë në të folur pas sulmit në tru. ……

Gjindemi tek rruga vëllezërit Frashëri – Dheu i Bardhë , GJILAN.

Nr i Tel : +383 045 506 269

Logoped Endrit OSMANI

Përvojë 4 vjeqare

Të ngjajshme