Lëndohet futbollisti i Gjilanit, Bleon Abazi, i nënshtrohet operimit në këmbën e djathtë

 Lëndohet futbollisti i Gjilanit, Bleon Abazi, i nënshtrohet operimit në këmbën e djathtë

Futbollisti Bleon Abazi i është nënshtruar operimit pas lëndimit të pësuar ditë më parë. Ekzaminimet mjekësore kishin konstatuar se futbollisti ka pësuar ropturë në meniskun lateral në këmbën e djathtë dhe në këtë mënyrë është dashur të operohet me patjetër.

Gjendja e Bleonit është tejet e mirë, pasi ndërhyrja kirurgjikale ka shkuar në mënyrën më të mirë të mundshme.

Periudha e kthimit në aktivitet do të vlerësohet gjatë ditëve në vijim, teksa do fillohet me terapitë fizikale.

Bleoni është futbollist i ekipit të 21 vjeçarëve teksa është shquar për paraqitjet e mira veçmas në edicionin e fundit.

Të gjithë në SC Gjilani i urojnë shërim të shpejtë Bleonit dhe e presim më të fortë në fushat e blerta.

Të ngjajshme