Lajm i hidhur: Ndërron jetë Ahmet Rrahmani nga Gjilani

 Lajm i hidhur: Ndërron jetë Ahmet Rrahmani nga Gjilani

Profesor Ahmet Rrahmani për një kohë të gjatë ligjëroi lëndën e Kimisë, në Shkollën Fillore “Selami Hallaqi”, në Gjilan.

Lajmin e ka bërë të ditur një familjar i të ndjerit, i cili ka shkruar:

Postimi i plotë:

Njoftim mortor

Të dashur familjarë, miq dhe dashamirë ju njohtojmë sot na la ma i dashuri ynë babai, gjyshi ynë Ahmet Selim Rrahmani.

Varrimi bëhet me ikindi në varrezat e Gjilanit.

Te pamet mbahen tri ditë te Restaurant Luli.

Të ngjajshme