Kush është Naser Beqiri?

 Kush është Naser Beqiri?

Naser Beqiri u lind 23 Prill 1986 në Gjilan, është këngëtar dhe autor këngësh i njohur.

Shkollën fillore e mbaroj në “Abaz Ajeti” në Gjilan, të mesmen në shkollën e muzikës “Prenk Jakova” si dhe akademinë e muzikës e kreu në Prishtinë. Është profesor i edukatës muzikore në shkollën fillore “Ramiz Cerrnica”.
Në vitin 2011, Naser Beqiri & Labinot Beqiri publikojnë albumin “Këndojmë Për Ju”.

Në Tetor 2013, Naser Beqiri merr pjesë në Zhurma Show 2013 me këngën “Sonte Jam i Vetëm”.

Në Janar 2015, Naser Beqiri merr pjesë në Prizreni Music Fest 2015 me këngën “Sonte Jam i Vetëm”.

Më datë 16 Tetor 2015, Naser Beqiri publikon videoklipin “Per Ty”, në bashkëpunim me Overlord.

Më datë 3 Prill 2018, Naser Beqiri publikon videoklipin “Ti Gabove”. Muzika dhe teksti u shkruan nga vetë Naser Beqiri.

Më datë 22 Mars 2019, Naser Beqiri publikon videoklipin “Kjo Dashni”.

Të ngjajshme