Kush është Arbër Dërmaku?

 Kush është Arbër Dërmaku?

Arbër Dërmaku, kryeshef i kuzhinës në Resort Planet, ka vite që ushtron këtë profesion.
Ai ka të përfunduar shkollën për Kulinari, për të vazhduar tutje studimet në Akademinë NERNANZI në Tiranë, si dhe trajnime profesionale në Turqi .
Arbëri, tashmë është certifikuar si kuadër klasi për Ballkan.

Si personalitet i fortë e njeri bujar, ai synon që në të ardhmen të shtyejmë përpara hapjen e një drejtimi të Kulinarisë, për ata që pasion kanë gatimin e ushqimin.

Shkruar nga: Qendron Kastrati.

Të ngjajshme