Kompania shqiptare e Nazif Destanit “Ecolog” prodhon veturë elektrike

 Kompania shqiptare e Nazif Destanit “Ecolog” prodhon veturë elektrike

Nazif Destani, miliarderi shqiptar ( pronar i “Ecolog-International) ka promovuar veturën e parë elektrike evropiane “Next e GO Mobile” sonte në Berlin. Vetura filloi prodhimin e saj vitin e kaluar.

Zgjidhja për lëvizshmëri të qëndrueshme qëndron në përdorimin e produkteve gjithnjë e më gjatë; jo duke i hedhur ato, por duke i vendosur në një rreth ripërtëritjeje dhe ripërdorimi që është krijuar për të optimizuar përdorimin e burimeve. Dhe kjo kërkon risi që në fillim… në produkt, në prodhim dhe në të gjithë ekosistemin që shkon me të! Qëllimi përfundimtar për të gjithë ne si prodhues automjetesh duhet të jetë të ndërtojmë automjete që janë të përshtatshme për qëllimin, të dizajnuara për të qëndruar me karakteristika të optimizuara të ripërdorimit. Riorientimi duhet të shkojë përtej vetëm produktit dhe të përfshijë mënyrën tonë të jetesës. Lexoni më shumë rreth qasjes sonë përçarëse ndaj lëvizshmërisë së qëndrueshme më poshtë.

Next.e.GO Mobile SE, prodhuesi i pavarur gjerman i automjeteve elektrike urbane, ka njoftuar se ka nënshkruar një partneritet global me NR Sports, përgjegjës për menaxhimin e karrierës së Neymar Jr. Futbollisti brazilian do të jetë i ri global i e.GO Mobile ambasadori i markës.

Neymar Jr. do të zbulojë formacionin e kompanisë 2022 – të quajtur e.wave X – Ai është ambasador i brendit të njohur të veturave.

Të ngjajshme