Klinaku: Qeveria Kurti nuk e hjek “as edhe një presje” nga ajo çka ka nënshkruar Qeveria Thaçi dhe Mustafa! Çka t’i thuhet kësaj tash?! Atëherë këto marrëveshje kanë qenë tradhti!

 Klinaku: Qeveria Kurti nuk e hjek “as edhe një presje” nga ajo çka ka nënshkruar Qeveria Thaçi dhe Mustafa! Çka t’i thuhet kësaj tash?! Atëherë këto marrëveshje kanë qenë tradhti!

Mustafa! Çka t’i thuhet kësaj tash?! Atëherë këto marrëveshje kanë qenë tradhti!

Lëvizja Vetëvendosje çdo marrëveshje që Kosova e negocionte me Serbinë në kuadër të dialogut në Bruksel e kritikonte në të kaluarën, duke i quajtur shpeshherë negociatorët edhe “tradhtarë”. Megjithatë, tani vetë udhëheqësit e LVV-së i kanë ndërruar qëndrimet sapo kanë ardhur në pushtet.

Lëvizja Vetëvendosje në vitin 2015 kur Kosova kishte nënshkruar Marrëveshjen për Energjinë me Serbinë, kishte deklaruar se përmes asaj marrëveshjeje legalizohej ndikimi i Serbisë dhe pamundësohej unifikimi me Shqipërinë.

Lidhur me këtë çështje, sekretari i përgjithshëm i Lëvizjes për Bashkim, Avni Klinaku ka deklaruar se Qeveria Kurti nuk e hjek “as edhe një presje” nga ajo çka ka nënshkruar Qeveria Thaçi me Serbinë (2013) dhe nuk ia hjek “as edhe një presje” asaj çka ka nënshkruar Qeveria Mustafa (2015)!!!, transmeton Fokusi.info.

Çka t’i thuhet kësaj tash?! Atëherë këto marrëveshje kanë qenë tradhti!

Postimi i Klinakut pa ndërhyrje:

“Çdo dakordim eventual ndërmjet Kosovës dhe Serbisë mbi çështjen e energjisë, nuk do ndryshojë as edhe njё presje pёrtej asaj qё tashmë është dakorduar nё Bruksel nё vitet 2013 dhe 2015”.
Besnik Bislimi

Qeveria Kurti nuk e hjek “as edhe një presje” nga ajo çka ka nënshkruar Qeveria Thaçi me Serbinë (2013) dhe nuk ia hjek “as edhe një presje” asaj çka ka nënshkruar Qeveria Mustafa (2015)!!!

Çka t’i thuhet kësaj tash?! Atëherë këto marrëveshje kanë qenë tradhti!

Të ngjajshme