KF Kika me pikëllim të thellë mori lajmin për vdekjen e tifozit të saj, Agim Musliu

 KF Kika me pikëllim të thellë mori lajmin për vdekjen e tifozit të saj, Agim Musliu

Me pikëllim të thellë, morëm lajmin për vdekjen e Agim Musliu.

Agimi ishte djali më i qetë dhe i hareshëm në fshatin tonë, i dashur për të gjithë.

Ai ishte dhe tifoz i flaktë i KF KIKA, ku rrallë herë mungonte në ndeshjet e klubit.

Prehu në paqe Agim, do na mungosh gjithmonë!

Ngushëllime familjes, nga klubi i futbollit “KIKA”

Të ngjajshme