Kandidati për kryetar të Gjilanit nga AAK-ja Nazim Gagica, mbjellë drurin dekorativ në nderim te veteranëve të arsimit

 Kandidati për kryetar të Gjilanit nga AAK-ja Nazim Gagica, mbjellë drurin dekorativ në nderim te veteranëve të arsimit

Në nderim dhe mirënjohje pakufi ndaj veteranëve të arsimit gjilanas, sot mbollëm drurin dekorativ dedikuar atyre që kontribuan pareshtur dhe në rrethana aspak të lehta në edukimin dhe arsimimin e shumë brezave.

Gjeneratat e ardhshme do t’i kujtojnë me mburrje të gjithë mësimdhënësit të cilët kapërcyen veten e tyre për interesin e përgjithshëm.

Mirënjohës përjetë!

NG

Të ngjajshme