Kamberi u bënë thirrje qytetarëve të luginës që jetojnë përkohësisht në Kosovë që të votojnë me 3 Prill (Video)

 Kamberi u bënë thirrje qytetarëve të luginës që jetojnë përkohësisht në Kosovë që të votojnë me 3 Prill (Video)

Fjalimi i tij edhe përmes tekstit:

“Me identitetin, kulturën, traditën dhe historinë nuk ka kompromis.

Ato duhet t’i ruajmë me xhelozi. Prandaj i bëjë thirrje të gjithë qytetarëve të Preshevës, Bujanocit dhe Medvegjes, që jetojnë përkohësisht në Kosovë që të dielën e 3 prillit të vijnë e të votojnë.

Të dëshmojnë se Presheva, Bujanoci dhe Medvegja janë shqipëtare, të dëshmojnë se Lugina frymon shqip.”

Të ngjajshme