Ka ndërruαr jetë Kaltrina Fazliu Shillova me prejardhje nga Medvegja

 Ka ndërruαr jetë Kaltrina Fazliu Shillova me prejardhje nga Medvegja

Me pikëllim të thellë dhe dhimbje të madhe morëm lajmin e kobshëm, se është ndarë nga jeta në moshë të re, mësimdhënësja e matematikës Kaltrina Fazliu Shillova.

Kaltrina tash e disa vite ishte pjesë e shkollës sonë duke bërë promovimin e dijes së saj nëpërmjet edukimit të brezave të rinj.

Përkushtimi, puna e palodhur dhe angazhimi i saj si mësimdhënëse e matematikës, njohëse e shkencave ekzakte, e bëjnë Kaltrinën, një nga figurat që do të jetojë gjatë në fushën e arsimit dhe edukimit.

Ndërsa, për ne që patëm fatin ta njohim do të mbetet gjithmonë vajza e qetë, e buzëqeshur dhe e guximshme që i jepte gjallëri dhe dobi çdo takimi.

Shprehim ngushëllimet më të sinqerta gjithë familjes Fazliu-Shillova, miqëve, dhe gjithë komunitetit arsimor!

I përjetshëm qoftë kujtimi për të!

Të ngjajshme