GOLF 2-shi përfundon me katër rrota përpjetë në fshatin Dobërçan (PAMJE)

 GOLF 2-shi përfundon me katër rrota përpjetë në fshatin Dobërçan (PAMJE)

Numri i madh i aksidenteve në trafik po vazhdon të jetë shqetësues pasi pothuajse çdo ditë raportohet për to dhe në të shumtën e rasteve shkaktohen si pasojë e pakujdesisë së shoferëve gjatë vozitjes.

Numrit të aksidenteve iu është shtuar edhe një vetaksident, i cili ka ndodhur në fshatin Miresh (Dobërçan), magjistralja Gjilan-Kamenicë.

Siç shihet në pamjet e siguruara nga sinjalizuesi i portalit zerogjasht, aksidenti ka ndodhur në orët e mëngjesit.

Përveç dëmeve të mëdha materiale, deri më tani nuk dihet për të lënduar./ Zerogjasht.com /.

Të ngjajshme