“Gjobiten dy vozitës për kundërvajtje të ndryshme në trafik në Rrugën Rajonale Gjilan-Prishtinë”

 “Gjobiten dy vozitës për kundërvajtje të ndryshme në trafik në Rrugën Rajonale Gjilan-Prishtinë”

Njësitet e trafikut rajonal , nga Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan , pas informatave kredibile të marra nga qytetarët dhe mediat me foto dërguar në adresën e policisë së Kosovës kanë vepruar në identifikimin e dy kundërvajtëjeve në trafikun rrugor.

Policia e Kosovës kanë identifikuar të dy rastet veç e veç të dy vozitësit , të cilët me automjetet e tyre, shkaktuan kundërvajtje në komunikacion, njëri tejkalim në vijë të plotë dhe tjetri tejkalim i pa lejuar i kolonës në anën e djathët, kunfërvajtjet kanë ndodhë në aksin rrugor Gjilan-Prishtinë.

Nga hetues Policor të trafikut rajonal në Gjilan , janë ftuar këta vozitës dhe ndaj tyre janë shqiptu gjoba, sipas ligjit të komunikacionit rrugor.

Drejtoria Rajonale e Policisë së Kosovës në Gjilan, fton dhe inkurajon qytetarët,si dhe mediat, që të njoftojnë policinë pa hezitim, për kundërvajtjet e dëshmuara që mund të shkaktohen në komunikacionin rrugor.

Të ngjajshme