Ermal Demiri shkëlqen në tapetin e kuq në festivalit international WAF

 Ermal Demiri shkëlqen në tapetin e kuq në festivalit international WAF

Gjilanasi Ermal Demiri përfaqëson Kosovën në World Association of Festivals.

Festivali ndërkombëtar i këndimit “World Association of Festivals” që po mbahet në Shkup më datë: 08 -12.01.2024 do të ketë edhe një pjesëmarrës për herë të parë nga Kosova. Është ky Ermal Demiri nga Gjilani, i cili po merrë pjesë në mesin e shumë shteteve në këtë festival të karakterit garues. WAF përfshin konkurent nga Bjellorusia, Bosnja dhe Hercegovina, Izraeli, Kazakistani, Letonia, Lituania, Maqedonia, Rusia, Serbia, Sllovenia, Ukraina dhe të tjera. Ai ka pranuar ftesë nga organizatori dhe drejtori i festivalit, Marjan Kataroski. / Zerogjasht /

Të ngjajshme