Gjilanasi Azem Haliti, njëri ndër figurat e 𝗠𝗨𝗔𝗬 𝗧𝗛𝗔𝗜 𝗕𝗢𝗫𝗜𝗡𝗚 shqiptar

 Gjilanasi Azem Haliti, njëri ndër figurat e 𝗠𝗨𝗔𝗬 𝗧𝗛𝗔𝗜 𝗕𝗢𝗫𝗜𝗡𝗚 shqiptar

Azem Haliti – Një karrierë mbi 30 vite që i ka kushtuar MUAY THAI BOXING. Ka punuar dhe vepruar në Cyrih të Zvicrrës rreth 20 vite, ku ka ushtruar me Tajlandezë.

Sporti MUAY THAI BOXING është një sport tradicional në Thailand.

LORENT GYM – MUAY THAI BOXING gjendet në Bojaninë, Gjilan.

Orari i punës nga e Hëna deri te Premte, nga ora 18:30-20:15.

Mosha e prefeuar për këtë lloj sporti është 8 vjet e më lartë.

Këtë lloj sporti mund ta ushtrojnë edhe femrat, pasi që është një sport i cili ndihmon në humbjen e peshës. /zerogjasht.com/

Të ngjajshme