Gjilan | Në Radiologjinë e Spitalit gjatë vitit 2022 janë 𝗸𝗿𝘆𝗲𝗿 𝟭𝟴.𝟵𝟱𝟴 shërbime

 Gjilan | Në Radiologjinë e Spitalit gjatë vitit 2022 janë 𝗸𝗿𝘆𝗲𝗿 𝟭𝟴.𝟵𝟱𝟴 shërbime

Lajmi është bërë i ditur nga faqja e facebook-ut –  Spitali i Përgjithshëm Gjilan faqja zyrtare

Postimi i plotë:

Në Radiologjinë e Spitalin të Përgjithshëm Gjilan, gjatë vitit 2022 janë kryer 18958 shërbime, prej tyre.

CT………………………………..2633

Ultrazë ………………………..3154

Radiografi …….……………..12165

Mamografi…….……..………1006

Totali i shërbimeve ….… 18958

Jemi të përkushtuar maksimalisht në ofrimin e shërbimeve sa më të mira për pacientet e regjionit të Anamoravës dhe më gjerë.

Të ngjajshme