Gjilan: Kryetari Alban Hyseni pret në takim homologun nga Kamenica, Kadri Rahimaj

 Gjilan: Kryetari Alban Hyseni pret në takim homologun nga Kamenica, Kadri Rahimaj

Zyra për Informim e Komunës së Kamenicës ka njoftuar për takimin e dy kreytarëve të komunave fqinje me bashkëpuntorë e zyrtarë institucional si dhe fokusin e bisedimeve të zhvilluara.

Në njoftim theksohet se kryetari i Komunës së Kamenicës, Kadri Rahimaj bashkë me Drejtoreshat, Rinë Matoshi dhe Ardita Dërmaku, janë pritur në takim nga Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni.

Ata kanë diskutuar problemet e përbashkëta të të dy komunave, duke u munduar poashtu që të gjejnë zgjidhje nëpërmjet bashkëpunimeve ndërkomunale.

Rahimaj ka thënë se “nëpërmjet bashkëpunimeve ndërkomunale, përpos që do të forcohet lidhja mes nesh, do të ofrohen edhe kushte më të mira për qytetarët e komunave tona”.

Të ngjajshme