Ganiu – Yllit: 50 kilogramë ke me dalë prej këtu

 Ganiu – Yllit: 50 kilogramë ke me dalë prej këtu

Edhe Ganiu dhe me Yllin janë përfshirë në një përplasje fjalësh mbrëmë.

Ylli ngacmonte Ganiun duke i thënë “Gani stërpika”, dhe ia përmendte momentin që ai ka kërkuar largimin nga shtëpia.

Ndërsa Ganiu i tha atij se ai do të dalë me 50 kilogramë nga shtëpia, as edhe një rrobë kinse nuk do t’i bëjë. Kjo kinse loja atë e ka lodhur.

Të ngjajshme