Ganiu rrëfen historinë personale, kërkon “hallallin” e nënës

 Ganiu rrëfen historinë personale, kërkon “hallallin” e nënës

Konkurrenti i Big Brother VIP Kosova, Ganiu ka shpërthyer nga emocionet pas transmetimit të një video mesazhi për të.

Ai ka rrëfyer një histori që thotë se “familja e tij nuk e ka ditur”, dhe bëhet fjalë për periudhën e ditëve të fundit të jetës së vëllait të tij.

Ai thotë të jetë “zhdukur” për ditë të tëra, duke mos e hapur telefonin kur familjarët e thërrisnin.

Ganiu kishte një shpjegim për këtë – mësojeni edhe ju duke ndjekur videon në linkun e mëposhtëm

Të ngjajshme