Ganiu lë përfundimisht shtëpinë e Big Brother Vip Kosova

 Ganiu lë përfundimisht shtëpinë e Big Brother Vip Kosova

Visar Dërmaku ose ndryshe i njohur për publikun Gani Gërmia, tashmë është larguar përfundimisht nga shtëpia e Big Brother Vip Kosova.

Ai ka përshëndetur banorët dhe është larguar nga dera kryesore e shtëpisë.

Më poshtë mund ta shihni momentin e daljes nga shtëpia.

Të ngjajshme