Ganimete Musliu e gjuan me ujë ministrin Peci

 Ganimete Musliu e gjuan me ujë ministrin Peci

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, ka vazhduar debatet me ministrin e Bujqësisë, Faton Pecin, edhe në mbledhjen e sotme të Komisionit për Mjedis, shkruan Gazeta Sinjali.

Madje, debati mes tyre eksaloi deri në pikën kur Musliu e deri gotën me ujë në drejtim të ministrit Peci.

“Rrugaç, rrugaç je ti. Mbylle, rrugaç. Rrugaç”, i thotë ajo dhe ia hedh gotën me ujë.

Të ngjajshme