Gani Germia lë përfundimisht shtëpinë e BBVK2

 Gani Germia lë përfundimisht shtëpinë e BBVK2

Të gjithë banorët pothuajse kanë debatuar me Ganinë, të cilët edhe janë duke u ankuar për ofendimet dhe kontradiktat e tij.

Në klipin dedikuar Ganisë u shfaqën pamje të tij duke e konsumuar alkoolin edhe fshehurazi, pasi që i njëjti është akuzuar se po pi alkool në masë të madhe.

U shfaqën momente të debateve të ndryshme me banorët e shtëpisë.

Por, me përfundimin e klipit, Gania mori vendimin që ta lë shtëpinë e Big Brother VIP Kosova, duke thënë se dëshiron t’i ndërprejë rrugët.

“Nuk kam asnjë koment për këtë videomontazh, ishte kënaqësi me këtë reality show, këtu i ndërprejmë rrugët, u bë boll, mu ka lodh shpirti, une kom me dal me nje vendim zyrtar, por ketu i ndajmë rrugët faleminderit”, tha Gania.

Të ngjajshme