Gani Gërmia bën një postim dedikues për Albën pas daljes nga BBVK

 Gani Gërmia bën një postim dedikues për Albën pas daljes nga BBVK

Mbrëmë Alba është eliminuar nga shtëpia e BBV.

Pas kësaj ish banori tjetër i ka bërë një postim dedikues. Ai ka lavdëruar Albën duke thënë se ajo ka vlera të rëndësishme.

Sipas tij Alba ka një impakt pozitiv të publiku

“Alba ka theksuar vlera të rëndësishme si respekti dhe ndihma ndaj të tjerëve gjatë lojë së BBV. Personaliteti i saj i ëmbël dhe aftësia për të krijuar lidhje të fortë me anëtarët e tjerë të shtëpisë e bëjnë vajzën të preferuar nga shumë shikues. Përveç kësaj talenti i saj për të përballuar sfidat dhe për të ruajtur humorin gjatë momenteve të vështira ka bërë të ndritshme prezencën e saj në ekran. Alba ka lënë një impakt të thellë dhe pozitv në audiencë, duke fituar admiratën e shumë përkrahës të “Big Brother Vip Kosova”, shkroi ai.

Të ngjajshme