Florian Smakiqi kryen me sukses operimin

 Florian Smakiqi kryen me sukses operimin

Gardiani i FC Drita Florian Smakiqi sot i është nënshtruar një intervenimi kirurgjik.

Në ndeshjen me Llapin, Smakiqi kishte pësuar një lëndim dhe pas egzaminimeve më të thalla u konstatua që kishte repturë të hamstringut dhe i është detyruar ndërhyrjes kirurgjike.

Smakiqi do të mbetet jashtë fushës për pjesën e mbetur të kampionatit.

Klubi FC Drita i dëshiron shërim të shpejtë Florianit.

Të ngjajshme