Fillon regjistrimi i anëtarëve të rinjë në Ansamblin e këngëve dhe valleve “Gjilani”

 Fillon regjistrimi i anëtarëve të rinjë në Ansamblin e këngëve dhe valleve “Gjilani”

Ansambli i këngëve dhe valleve “Gjilani”, fton të gjithë të rinjët të cilët janë të interesuar të jenë pjesë tyre tani mund të regjistrohen.

Nga mosha 12 deri në 20 vjeçë, kanë të drejtë regjistrimi dhe këtë mund ta bëjnë nga ora 16:00 deri 18:00, në lokalet e ansamblit “Gjilani”, në ish-biblotekën e qytetit në Gjilan.

Njoftimi:

Të ngjajshme