Faton Isufi nuk ndalet, sjell këngën “Ti e di”  (Video)

 Faton Isufi nuk ndalet, sjell këngën “Ti e di”  (Video)

Faton Isufi është këngëtar dhe instrumentist i njohur nga Gjilani, por i angazhur në të gjithë Kosovën dhe jo vetëm. Më i kërkuari në mbrëmje muzikore, dasma e ahengje, ka disa këngë e videoklipe.

Për muzikën dhe orkestrimin e këngës është përkujdesur DuoBass Records, teksti është shkruar nga Sefer Isufi, Kitare: Astrit Stafai ndërsa është sjellë në treg nga Bug Produksion. /Zerogjasht /

Të ngjajshme