EVER B sjell projektin e ri muzikor “PARE SI ARAB” (Video)

 EVER B sjell projektin e ri muzikor “PARE SI ARAB” (Video)

EVER B nga Gjilani ka ardhur me një projekt të ri muzikor. Kënga më e re nga EVER B mban titullin “PARE SI ARAB” dhe u kompletua edhe nga ana vizuale.

Produced by: 𝗗𝗘𝗔𝗥𝗗 𝗦𝗬𝗟𝗘𝗝𝗠𝗔𝗡𝗜

🎵 Beat by: 𝗔𝗬𝗢 𝗟𝗨𝗗𝗢 🎵

 Lyrics by: 𝗘𝗩𝗘𝗥 𝗕

🎥 Video by: 𝗗𝗔𝗥𝗗𝗔𝗡 𝗩𝗜𝗦𝗨𝗔𝗟𝗦

📌 Executive Producer: 𝗘𝗩𝗘𝗥 𝗕

✔️ Published by : 𝗙𝗢𝗟𝗘 𝗣𝗨𝗕𝗟𝗜𝗦𝗛𝗜𝗡𝗚

EVER B së fundmi ka lansuar projektin e ri muzikor në kanalin zyrtar në Youtube me titull “PARE SI ARAB” të cilën mund ta dëgjoni duke klikuar link-un që gjendet më poshtë:

Të ngjajshme