Ermal Demiri fiton çmimin e parë në “WAF AWARD INTERNATIONAL FESTIVAL”

 Ermal Demiri fiton çmimin e parë në “WAF AWARD INTERNATIONAL FESTIVAL”

Ermal Demiri njëri prej këngëtarëve më të ri dhe më të talentaur në Kosovë, zë vendin e parë në WAF AWARD INTERNATIONAL FESTIVAL.

Në këtë festival Ermali e përfaqësoi Kosovën në mënyrën më të mirë të mundshme më muzikën “Unspoken” , ku u shpall fitues i padiskutushëm! Kjo fal punës dhe angazhimit maksimal të Ermalit me zërin e tij të mrekullushëm dhe talentit që posedon ky artist i ri, bëri që Kosova përsëri të zë vendin e parë në një festival ndërkombëtar.

Kosova çdo ditë e më shume po përfaqësohet denjësisht dhe më shumë krenari nga artistët e ri si Ermali! . /Zerogjasht /

Të ngjajshme