Ëndërra e Ramiz Lladrovcit ishte të bëhej pilot

 Ëndërra e Ramiz Lladrovcit ishte të bëhej pilot

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci ka treguar se cili do të ishte profesioni i tij, sikur mos të ishte politikan.

Lladrovci ka thënë se në rininë e tij të hershme, ka ëndërruar të jetë pilot dhe beson se ky do të ishte profesioni i tij po mos të ishte politikan, transmeton Gazeta Online Reporteri.net.

“Në rininë e hershme kam dashur të jem pilot, por rrjedhat e jetës më dërguan tjetër kah, disiplina është ana ime e fortë. Sigurisht profesion me uniformë dhe përgjegjësi, në shërbim të të tjerëve”, ka thënë në një intervistë për lajmi.net, i pari i Drenasit.

Të ngjajshme