Drejtori i Gjimnazit Selami Klaiqi, bëri homazhe te varrezat e dëshmorëve në 16-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë

 Drejtori i Gjimnazit Selami Klaiqi, bëri homazhe te varrezat e dëshmorëve në 16-vjetorin e shpalljes së Pavarësisë

Postimi i plotë:

?Homazhe me rastin e 16 vjetorit të Pavarësisë ??????

▶️Në nderim të gjithë dëshmorëve të rënë për lirinë e Kosovës sot në prag të kremtimit të 16 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës drejtori i Gjimnazit “Ismail Qemali” z. Selami Klaiqi bashkë me stafin e shkollës, Këshillin e nxënësve bënë homazhe dhe vunë kurora lulesh tek Varrezat e Dëshmorëve.

▶️Le ta shërbejnë këto homazhe si momente të rëndësishme për shoqërinë për të reflektuar mbi çmimin e lirisë dhe për të ndarë ndjenjat e solidaritetit me familjet e dëshmorëve, duke nderuar përjetësisht luftën e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

LAVDI!

Gëzuar ??????

Të ngjajshme