Drejtori Afrim Sh Isufi, mesazh urimi për Vitin e Ri 2024

 Drejtori Afrim Sh Isufi, mesazh urimi për Vitin e Ri 2024

Të nderuar dhe të respektuar mësimdhënës/ e , shumë të dashur nxënës, prindër të respektuar , bashkëpunëtorë të të gjitha kohërave të mira dhe të vështira.

Gëzuar Vitin e Ri ,suksese e mbarësi në vitin 2024!

Viti i Ri është si një faqe e bardhë e pastër për të nisur nga e para. Lapsin e keni vetë në dorë. Pra, shkruani vetë kapitullin më të bukur të jetës tuaj.

Gëzuar Vitin e Ri 2024-ër!

Me respekt, Drejtori i shkollës

Afrim Sh Isufi

Të ngjajshme