Drejtoresha e shkollës “Thimi Mitko” në Gjilan, Sevdie Sadiku përfundon studimet e doktoratës, urohet nga kolegët

 Drejtoresha e shkollës “Thimi Mitko” në Gjilan, Sevdie Sadiku përfundon studimet e doktoratës, urohet nga kolegët

Në letrën e urimit, dedikuar për të, kolegët e kolektivit kanë shkruar:

Letër urimi

E dashur drejtoreshë Dr. Sevdije Sadiku

Sot, ne festojmë jo vetëm një titull zyrtar, por edhe një rrugë të gjatë përpjekjesh, sakrificash, dhe këmbëngulje. Kjo është një fitore që shpie në një periudhë të plotë angazhimi, studimi dhe përkushtimi ndaj dijes. Ju keni kaluar sfidat me guxim dhe besim, duke lënë pas një gjurmë të thellë në fushën tuaj të studimit.

Doktor shkence, është titull që simbolizon një kapacitet të jashtëzakonshëm për të shqyrtuar dhe kuptuar në thellësi fushën tuaj të specializuar. Ju keni treguar se dija nuk ka kufij dhe se kur përkushtohesh me pasion, arrin të kuptosh thellësitë e misterit të shkencës.

Ne, kolektivi i shkollës jemi krenarë me arritjet tuaja dhe ju inkurajojmë të vazhdoni rrugën tuaj të shkencës me integritet dhe dëshirë të pandalshme për ndryshim dhe përparim.

Kjo shënon fundin e një epoke të vjetër dhe fillimin e një kapitulli të ri. Andaj, t’a gëzoni titullin dhe mbajeni me krenari!

Sinqerisht,

Kolektivi i shkollës

Të ngjajshme